Airconditioning bij Koelservice Zeeland


Koelservice Zeeland is voornamelijk actief op de zakelijke markt in Zeeland, van kantoor tot serverruimte of een geheel gebouw. Om u te verzekeren de juiste apparatuur met de benodigde capaciteit aan te schaffen, kunnen wij u vrijblijvend advies geven. Naast het advies kunnen wij u van dienst zijn bij het installeren van de airco en voor service en onderhoud van uw airconditioning na plaatsing.

Wat is airconditioning?

Onder airconditioning verstaan we het behandelen van de lucht in een ruimte waarin personen verblijven om zo een aangename temperatuur, vochtigheidsgehalte, zuiverheid en ook een goede luchtcirculatie te verzekeren.

Advies nodig over airconditioning

Een goed advies in de zeer uitgebreide keuzemogelijkheden is voor u van groot belang. Koelservice Zeeland kan u daarbij helpen met een duidelijke uitleg. Wij leveren een uitgebreid programma aan airconditioning systemen en vertegenwoordigen het topmerk Daikin.

Airco in uw bedrijf zorgt voor betere arbeidsprestaties

Uit onderzoek is gebleken dat er wel degelijk een verband bestaat tussen de arbeidsprestaties van de werknemers en de temperatuur van de werkomgeving. Prestaties verminderen al bij 22ºC en dalen dramatisch bij een temperatuur van 26ºC. Door te investeren in airconditioning zorgt u niet alleen voor een aangename temperatuur, maar verhoogt u eveneens de rentabiliteit van uw bedrijf.  Moderne winkels zijn tegenwoordig standaard uitgerust met airco. Klanten kunnen hier beter vertoeven, kleding passen en overgaan tot aankoop. En zo is het eveneens aangenamer voor patiënten om in een frisse wachtkamer te wachten op de dokter. En wat denkt u van dineren in een goed geconditioneerd restaurant? Afhankelijk van de behoeften, wordt de gepaste buiteninstallatie gecombineerd met binnenunits naar keuze. 

Contact

Neem bij vragen of interesse betreft airconditioning vrijblijvend contact met ons op. 

Airconditioning Thuis

Airconditioning Winkel

Airconditioning Kantoor / serverruimte